Tholen is met zijn prachtige landschap en pittoreske plaatsjes een bijzonder eiland. Massatoerisme zult u hier niet vinden, maar wel puur natuur.

Natuur

Tholen staat bekend om zijn rust en mooie natuur. Een goede combinatie voor de natuurliefhebber. Wandelend, fietsend of rondtoerend is deze natuur mooi te bewonderen. Langs de ruim veertig kilometer lange zeewering is de kust goed te bezichtigen. Op het land vind je uitgestrekte polders, doorkruist met kronkelende polderweggetjes. Meer informatie over de natuur op Tholen is te vinden op http://www.eilandtholen.nl/Natuur.

Fietsen op de dijk op Tholen

Sint-Maartensdijk

Sint-Maartensdijk is een plaatsje op Tholen met leuk centrum, vol smalle straatjes met prachtige gevels. Sint-Maartensdijk heeft een bijzondere band met de Oranje’s. Zo is koning Willem-Alexander ‘heer van Sint-Maartensdijk’. Leer meer over de geschiedenis van Sint-Maartensdijk en de koninklijke familie in de Oranjekamer. Voor meer informatie, kijk op http://www.vvvzeeland.nl/nl/vakantie/musea/177881/oranjekamer/tholen-en-sint-philipsland/sint-maartensdijk.

Marktplein van Sint-Maartensdijk

Maps Marker Pro Logo Fout: een geldige licentiesleutel is noodzakelijk om de kaarten fatsoenlijk te tonen!
Exporteer als KML voor Google Earth/Google MapsOpen standalone kaart in volledige scherm modusMaak een QR code afbeelding voor een stand-alone kaart in volledige scherm modusExporteer als GeoJSONExporteer als GeoRSS
Tholen

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Vakantiepark Striene: 51.524238, 4.160064
Maps Marker Pro Logo Fout: een geldige licentiesleutel is noodzakelijk om de kaarten fatsoenlijk te tonen!